Word jij onze nieuwe collega?

Werk
Voor gemotiveerde, vakbekwame kandidaten die daadwerkelijk iets toevoegen aan onze organisatie: laat je horen! Scroll vliegensvlug door de beschikbare functies die jou wellicht op het lijf geschreven zijn. Lever een bijdrage aan ons 'totaalconcept voor duurzame automobiliteit'. Wij zoeken echt alleen de allerbeste, durf jij het aan?!

Stage | BPV
'De jeugd is de toekomst'. Van der Ven Auto's neemt hierbij haar (maatschappelijke) verantwoordelijkheid door per schooljaar meerdere stageplekken beschikbaar voor diverse technische (BOL/BBL), administratieve en commerciele (BOL) MBO opleidingen. Wij garanderen jou een uitdagende en gevarieerde praktijkervaring met uitstekende begeleiding, velen zijn je succesvol voorgeweest.

Solliciteren?
Wanneer je interesse hebt in één van onderstaande functies of een open sollicitatie wilt doen, richt dan je CV en motivatie aan afdeling HR op werk@venauto.nl die deze in behandeling neemt. Vermeldt tevens het telefoonnummer waarop wij je tussen 08.00 en 17.00 uur kunnen bereiken. Telefonisch solliciteren is helaas niet mogelijk.

Acquisitie n.a.v. onderstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Commercieel medewerker

Ben jij dat verkooptalent en streef jij naar maximale klanttevredenheid? Dan ben jij de geschikte persoon die ons verkoopteam kan komen versterken. 

...
Fulltime C(E)/BE Chauffeurs gezocht!

Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn?

...
Junior online marketeer (Fulltime)

Van der Ven Auto’s zoekt een enthousiaste en leergierige Junior online marketeer! Je komt te werken op de marketingafdeling, waar de focus op het gehele online domein van ons bedrijf ligt. Hierbij kan ...

Verkoopmedewerker Venyard

Venyard is per direct op zoek naar een enthousiaste / gemotiveerde: Verkoopmedewerker (m/v) Als verkoopmedewerker werk je op de receptie, dit is de spil van ons bedrijf.

...
Inkoopmanager

Excellente klantloyaliteit en een hoge klanttevredenheid zijn de ‘keys to succes’ voor deze functie.