Word jij onze nieuwe collega?

Werk
Voor gemotiveerde, vakbekwame kandidaten die daadwerkelijk iets toevoegen aan onze organisatie: laat je horen! Scroll vliegensvlug door de beschikbare functies die jou wellicht op het lijf geschreven zijn. Lever een bijdrage aan ons 'totaalconcept voor duurzame automobiliteit'. Wij zoeken echt alleen de allerbeste, durf jij het aan?!

Stage | BPV
'De jeugd is de toekomst'. Van der Ven Auto's neemt hierbij haar (maatschappelijke) verantwoordelijkheid door per schooljaar meerdere stageplekken beschikbaar voor diverse technische (BOL/BBL), administratieve en commerciele (BOL) MBO opleidingen. Wij garanderen jou een uitdagende en gevarieerde praktijkervaring met uitstekende begeleiding, velen zijn je succesvol voorgeweest.

Solliciteren?
Wanneer je interesse hebt in één van onderstaande functies of een open sollicitatie wilt doen, richt dan je CV en motivatie aan afdeling HR op [email protected] die deze in behandeling neemt. Vermeldt tevens het telefoonnummer waarop wij je tussen 08.00 en 17.00 uur kunnen bereiken. Telefonisch solliciteren is helaas niet mogelijk.

Acquisitie n.a.v. onderstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Chauffeur Midden/Noord Nederland

Van der Ven Autorecycling B.V. is per direct op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in midden Nederland! Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van een CE en code 95 rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport Team!

Magazijnmedewerker

Steek jij graag je handen uit de mouwen en word jij er enthousiast van om in een omgeving van 20.000m² vol met auto onderdelen te staan? Kom dan snel langs bij ons in Roosendaal en voeg je toe aan ons magazijn team!

Commercieel Medewerker

Ben jij target minded, commercieel onderlegd en wil jij iedere dag weer het beste uit jezelf halen? Sluit je dan aan bij Van der Ven Auto's!

Baliemedewerker

Als baliemedewerker Vrijwaren werk je achter onze receptie, dit is DE spil van ons bedrijf. Je hebt veel contact met collega’s en bent daarnaast het aanspreekpunt voor klanten en onze eigen chauffeurs. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het foutloos overschrijven en op naam zetten van onze ingekochte voertuigen. Het nauwkeurig invoeren van administratieve gegevens in geautomatiseerde systemen is hierbij van groot belang.

Recruiter

Wordt je er elke keer weer blij van als jij de beste man op de beste werkplek hebt kunnen zetten, denk je graag mee met een organisatie om deze verder te helpen en vind je het super tof om relaties op te bouwen met externe partijen? Sluit je dan aan bij ons HR team!

Demonteur Automotive

Vind jij het hergebruiken van auto onderdelen ook zo belangrijk en wil jij graag jouw steentje bijdragen aan duurzame autorecycling? Als demonteur ben je onderdeel van ons demontageteam. Je bent verantwoordelijk voor het demonteren van carrosserie- en technische auto-onderdelen; duurzame autorecycling.

Transportplanner (fulltime)

Voor de vacature van Transportplanner zijn wij op zoek naar een gedreven persoonlijkheid die enkele jaren ervaring in de logistiek heeft opgedaan en in het bezit is van minimaal een MBO niveau 4 diploma in de studie richting logistiek/transport.

Demonteur-Magazijnmedewerker

Als Demontage/ magazijnmedewerker heb jij een allround functie binnen onze organisatie! Je wordt ingezet op afdeling Magazijn, Demontage. Vind je het ook leuk om contact met klanten te hebben dan kun je ook bij ons aan de pomp staan. 

heftruck- shovelchauffeur Venyard

Venyard is per direct op zoek naar een gemotiveerde kracht die weet van aanpakken! In deze functie ben je een techneut, logistiek medewerker en opruimer in één. Jij doet er alles voor om te zorgen dat de voorraad en het terrein altijd op en top uitziet. Je werkt in een klein team met twee belangrijke taken.

Marketing & Communicatie Specialist

Vind jij het heerlijk om mee te bouwen aan de zichtbaarheid en vindbaarheid van een organisatie? Zijn de termen SEO en linkbuilding jou niet onbekend en heb je een goede dosis creativiteit? Sluit je dan aan bij ons Marketing Team en ervaar ons familiebedrijf met een echt ondernemers hart!

Chauffeur Harderwijk

Van der Ven Autorecycling B.V. is per direct op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in de omgeving van Harderwijk/ Putten!  Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van een BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport Team!

Chauffeur Ermelo

Van der Ven Autorecycling B.V. is per direct op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in de omgeving van Ermelo/ Putten!  Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van een BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport Team!