Word jij onze nieuwe collega?

Werk
Voor gemotiveerde, vakbekwame kandidaten die daadwerkelijk iets toevoegen aan onze organisatie: laat je horen! Scroll vliegensvlug door de beschikbare functies die jou wellicht op het lijf geschreven zijn. Lever een bijdrage aan ons 'totaalconcept voor duurzame automobiliteit'. Wij zoeken echt alleen de allerbeste, durf jij het aan?!

Stage | BPV
'De jeugd is de toekomst'. Van der Ven Auto's neemt hierbij haar (maatschappelijke) verantwoordelijkheid door per schooljaar meerdere stageplekken beschikbaar voor diverse technische (BOL/BBL), administratieve en commerciele (BOL) MBO opleidingen. Wij garanderen jou een uitdagende en gevarieerde praktijkervaring met uitstekende begeleiding, velen zijn je succesvol voorgeweest.

Solliciteren?
Wanneer je interesse hebt in één van onderstaande functies of een open sollicitatie wilt doen, richt dan je CV en motivatie aan afdeling HR op werk@venauto.nl die deze in behandeling neemt. Vermeldt tevens het telefoonnummer waarop wij je tussen 08.00 en 17.00 uur kunnen bereiken. Telefonisch solliciteren is helaas niet mogelijk.

Acquisitie n.a.v. onderstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Baliemedewerker Venyard

Onze Venyard is op zoek naar een enthousiaste: Baliemedewerker (m/v) Als baliemedewerker werk je op de receptie, dit is de spil van ons bedrijf.

HR Manager

Ben jij een HR goeroe die graag zijn handen uit de mouwen steekt, een echte aanpakkers mentaliteit heeft en word jij er gelukkig van een organisatie te helpen bij het waarmaken van zijn groei ambities? Dan zijn wij op zoek naar jou! Sluit je aan bij ons familiebedrijf met een echt ondernemers hart.

Inkoopmanager Automotive

Leef jij voor het behalen van de beste commerciële resultaten en lijkt het jou een uitdaging om onze ambities te vertalen naar keiharde cijfers middels excellente klantloyaliteit en een hoge klanttevredenheid? Sluit je dan als people manager aan bij ons Inkoop team!

Inkoper Automotive

Heb jij een passie voor auto’s, ben je commercieel onderlegd en wil je onderdeel zijn van een van de grootste automotive bedrijven in de Benelux? Sluit je dan aan bij ons Inkoop Team!

Jr. Transportplanner

Leef jij voor het maken van de meest efficiënte planning, zodat jouw collega’s de dag vlekkeloos kunnen doorlopen en we de hoogst haalbare targets behalen? Ben je daarnaast per direct beschikbaar? Sluit je dan aan bij ons Transport Team in Roosendaal. 

Chauffeurs Midden - Noord Nederland

Ben jij woonachtig in midden - noord Nederland, in het bezit van een BE en/of CE rijbewijs en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Sluit je dan aan bij ons Transport team! 

Recruiter

Wordt je er elke keer weer blij van als jij de beste man op de beste werkplek hebt kunnen zetten, denk je graag mee met een organisatie om deze verder te helpen en vind je het super tof om relaties op te bouwen met externe partijen? Sluit je dan aan bij ons HR team!

Productiemedewerker / (De)monteur Automotive

Vind jij het hergebruiken van auto onderdelen ook zo belangrijk en wil jij graag jouw steentje bijdragen aan duurzame autorecycling? Dan delen wij een passie en zouden wij jou graag ontmoeten. Sluit je aan bij ons productieteam!

Financieel administratief medewerker

Heb jij gevoel voor cijfers, werk je accuraat en vind jij een goed lopende boekhouding ook het hart van een organisatie? Dan delen wij een passie en zouden wij jou graag ontmoeten. Sluit je aan bij ons Finance team!

Chauffeurs (fulltime/parttime)

Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van je C(E) of BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport team!