Koppeling onderdelen

In deze categorie hebben wij nu geen producten.

Product niet gevonden? Bel ons nu op 0165-559230 of bekijk opties

Een koppeling voor een auto aanschaffen

Om een auto optimaal te laten functioneren heeft de auto een koppeling nodig. U kunt bij Venauto.nl een koppeling en bijbehorende onderdelen kopen. Via de website van Venauto.nl kunt u selecteren op het merk, basisonderdeel en het onderdeel zelf, waardoor u snel en gemakkelijk de juiste koppeling voor uw auto kunt vinden. Indien deze alsnog niet in ons assortiment te vinden is, kunt u één van onze medewerkers contacteren. Zij hebben zicht op de onderdelen die mogelijk nog niet in het systeem zijn ingevoerd. Mogelijk is het onderdeel dan alsnog aanwezig en kunt u deze bestellen.

Waartoe dienen koppelingen?

Wanneer twee of meerdere delen in een mechanisme met elkaar worden verbonden, kunt u spreken van een koppeling. Bij een auto dient deze constructie een mechanische kracht te onderbreken. Door gebruik te maken van koppelingen in auto’s wordt het vermogen, wat is opgebouwd uit de rotatie en de koppel, overgebracht van een aandrijvende as naar een aangedreven as. Een schakelbare koppeling zorgt ervoor dat de verbrandingsmotor onbelast kan worden gestart, zonder dat hier opnieuw voor dient te worden opgestart.

Beschikbare onderdelen

Koppelingen zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen en deze kunt u allemaal bij Venauto.nl aanschaffen. Zo heeft u de keuze uit een koppelingscilinder, een koppelingskabel, een koppelingsset en een steun koppelingskabel, waarmee u een volledig goedwerkende koppeling voor elke auto kunt bevestigen. Alles wat u nodig hebt is bij ons te krijgen en het is heel gemakkelijk om de onderdelen op te zoeken. Zo heeft u snel de koppeling die u nodig heeft.