Astap onderdelen

In deze categorie hebben wij nu geen producten.

Product niet gevonden? Bel ons nu op 0165-559230 of bekijk opties

Assentappen kopen

Wij bieden diverse assentappen aan van verschillende automerken. Door te selecteren op het automerk, kunt u zien welke assentappen wij aanbieden. Wij hebben gebruikte assentappen van diverse fabrikanten.

Het gaat bij assentappen om gebruikte producten. Deze zijn gedemonteerd uit auto’s en uitgebreid getest door ons personeel. De assentappen die u kunt kopen op onze website zijn van goede kwaliteit en we bieden dan ook alleen producten aan die door onze tests komen. Producten die niet meer werken of defect zijn, zullen wij vanzelfsprekend niet aanbieden. Dit geldt ook voor de assentappen en u kunt deze direct gebruiken.

Welk merk assentappen u in principe ook zoekt, wij kunnen het u aanbieden. Ook zult u onderdelen aantreffen van de gerenommeerde merken, waardoor kwaliteit vrijwel altijd is gegarandeerd. Hierbij valt te denken aan de merken DELPHI, MOOG en FEBI. Als u de juiste assentappen heeft gevonden, kunt u een bestelling plaatsen. Er zijn ook producten vindbaar van de iets minder bekendere merken, maar we staan te allen tijde voor kwaliteit en zullen dan ook alleen kwaliteit leveren.

Onze voordelen

Waarschijnlijk dat de scherpe prijzen van onze producten u al zijn opgevallen. Bij Vent auto bent u er zeker van dat alle producten die u koopt kwalitatief goed zijn en volledig werken. Vandaag besteld is morgen in huis. Dit geldt wanneer u op onze website een bestelling vóór 15:00 uur plaatst. Vrijwel alle producten zijn op voorraad leverbaar. Voor advies kunt u altijd ons professioneel en deskundig personeel contacteren. Ook staan wij voor een professionele garantie en service.