Scharnier links onderdelen

Filteren
Laden
Search form loading...
 1. Motorkapscharnier links

  Renault Twingo II (CN) (2007 - heden) Hatchback 1.2 16V (D4F-772)

 2. Motorkapscharnier links

  Land Rover & Range Rover Range Rover Evoque (LVJ/LVS) (2011 - 2019) SUV 2.2 TD4 16V (224DT(DW12BTED4))

 3. Motorkapscharnier links

  Honda Jazz (GR) (2020 - heden) Hatchback 1.5 e:HEV 16V (LEB8)

 4. Motorkapscharnier links

  Suzuki Swift (ZC/ZD) (2017 - heden) Hatchback 5-drs 1.2 Dual Jet 16V SHVS (K12C)

 5. Motorkapscharnier links

  Renault Clio IV (5R) (2012 - heden) Hatchback 5-drs 0.9 Energy TCE 90 12V (H4B-400(H4B-A4))

Een scharnier links aanschaffen

Scharnieren zijn nuttige onderdelen waarmee andere onderdelen kunnen worden gebogen of geopend en gesloten. In een auto zult u veel verschillende scharnieren tegenkomen, die elk een eigen taak en nut hebben. De scharnieren kunnen aan beide zijden van uw auto zitten, zodat u zowel een scharnier links als rechts tegenkomt. Ongetwijfeld zult u merken dat u op wisselende tijden enkele van deze scharnieren zult moeten vervangen. U kunt dan bij Venauto.nl op zoek gaan naar scharnieren links of rechts.

Scharnieren links uitkiezen

Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van tweedehands auto onderdelen die nog uitermate geschikt zijn voor hergebruik bij bijvoorbeeld uw eigen auto. We halen deze gebruikte onderdelen uit auto’s die niet langer de weg op kunnen, maar waarvan de onderdelen nog prima te gebruiken zijn. Ze worden zorgvuldig gekeurd en getest op hun bruikbaarheid, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u goede producten aanschaft bij Venauto.nl. Wij streven naar een hoog percentage behoud van oude auto onderdelen om zo het milieu te ontlasten en tevens goede producten aan u aanbieden voor een schappelijke prijs. U hoeft daardoor niet krom te liggen om uw auto goed te onderhouden. Zelfs wanneer u een scharnier links zoekt, zult u de voordelen hiervan merken.

Bestellen en afleveren

Zodra u de bestelling bij ons doorgeeft, doen wij er alles aan om de onderdelen als scharnieren links zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Voor 15:00 uur bestelt, betekent de volgende dag in huis. Zo kunt u snel de onderdelen repareren waarvoor u een scharnier links nodig hebt.