Portiergreep onderdelen

Filteren
Laden
Search form loading...
 1. Portiergreep links voor

  Renault Megane IV Estate (RFBK) (2016 - heden) Combi 5-drs 1.5 Energy dCi 110 (K9K-656(K9K-G6))

 2. Portiergreep rechts voor

  Renault Megane IV Estate (RFBK) (2016 - heden) Combi 5-drs 1.5 Energy dCi 110 (K9K-656(K9K-G6))

 3. Portiergreep links voor

  Hyundai iX 35 (LM) (2010 - heden) iX 35 SUV 2.0 CRDi 16V 4x4 (D4HA)

 4. Portiergreep rechts voor

  Hyundai iX 35 (LM) (2010 - heden) iX 35 SUV 2.0 CRDi 16V 4x4 (D4HA)

 5. Portiergreep rechts voor

  Mercedes-Benz-Benz E Estate (S212) (2009 - heden) Combi E-350 CDI V6 24V BlueEfficiency (OM642.850)

Een tweedehands portiergreep kopen

Autodeuren of portieren van auto’s worden ondersteunt in hun functie door enkele andere onderdelen. Zo worden ze gemonteerd aan de auto door middel van scharnieren, waardoor het mogelijk wordt om de deurportieren te openen en te sluiten. Een ander middel wat dit mogelijk maakt, is uiteraard de portiergreep. Hiermee kunt u immers het portier vastpakken, waarna deze in beweging kan worden gezet. Zo werken de verschillende onderdelen samen, om het tot een functioneel onderdeel van de auto te maken. Venauto.nl biedt tal van verschillende soorten portiergrepen, zodat u zelf kunt kiezen welke het beste bij uw auto past.

Portiergrepen uitzoeken

Wij hebben een rijk assortiment aan verschillende soorten auto onderdelen en het mooiste is dat het hierbij gaat om tweedehands onderdelen. U hebt het beste uit twee werelden aangezien u onderdelen als portiergrepen goedkoop bij ons kunt aanschaffen, terwijl u alsnog kunt profiteren van uitstekende kwaliteit. Wij bieden u enkel die gebruikte onderdelen aan die als nieuw door kunnen gaan en waarvan bewezen is dat ze goed functioneren. Deze worden namelijk nauwkeurig getest voordat ze in de verkoop worden aangeboden. U betaalt zo nooit te veel, terwijl u wel kunt rekenen op goede producten. In de zoekmachine op de website van Venauto.nl vindt u heel gemakkelijk het onderdeel wat u zoekt. U hoeft enkel maar in te voeren dat u een portiergreep zoekt en gelijk vindt u welke portiergrepen wij op voorraad hebben liggen.

Garantie voor zekerheid

Om u er nog meer van te overtuigen dat wij enkel de beste onderdelen aanbieden, ontvangt u bij uw bestelling gelijk standaard twaalf maanden garantie op de gebruikte onderdelen.