Elektrische ramen onderdelen

Filteren
Laden
Search form loading...
 1. Bedieningspaneel elektrische ramen

  Seat Leon (5FB) (2014 - heden) Hatchback 5-drs 1.4 TSI ACT 16V (CZEA)

 2. Bedieningspaneel elektrische ramen

  Alfa Romeo MiTo (955) (2009 - 2018) Hatchback 1.4 Turbo Multi Air 16V Quadrifoglio Verde (940.A.2000)

 3. Bedieningspaneel elektrische ramen

  Seat Leon (5FB) (2015 - heden) Hatchback 5-drs 1.0 TSI 12V (CHZD)

 4. Bedieningspaneel elektrische ramen

  Renault Kadjar (RFEH) (2015 - heden) SUV 1.2 Energy TCE 130 (H5F-408(H5F-F4))

Elektrische ramen voor auto aanschaffen

Heeft u te maken met een defecte raammotor of niet werkend raammechanisme? Bij Van der Ven Auto’s bent u aan het goede adres als het gaat om aantrekkelijk geprijsde rammotoren en elektrische raammechanismes. Wij hebben een breed assortiment met diverse elektrische mechanismes.

Elektrische ramen

De auto’s die vandaag de dag worden gemaakt zijn vrijwel allemaal voorzien van elektrische ramen. Dat geldt eigenlijk voor de auto’s van het laatste decennia. Een elektrisch raam kan dankzij een mechanisme elektrisch worden bediend en dit is natuurlijk ideaal, want dit is een stuk praktischer dan de oudere systemen.

U kunt om diverse redenen op zoek zijn naar nieuwe elektrische ramen. Vaak zoekt u niet nieuwe ramen, maar werkt de schakelaar niet of is de raamopener defect. Vaak kunnen bepaalde carrosserie-onderdelen gerepareerd worden en werkt het mechanisme weer, maar als dat niet het geval is, kunt u het complete mechanisme het best in zijn geheel laten vervangen. Bij ons kunt u terecht voor een raammotor of een elektrisch mechanisme. Het gaat hierbij om elektrische mechanismes die we uit gebruikte auto’s hebben gedemonteerd. Om deze reden kunnen we een raammotor of een elektrisch raammechanisme voordelig aanbieden.

Gebruikte onderdelen

Ook als u op zoek bent naar andere auto-onderdelen kunt u een beroep doen op Van der Ven Auto’s. Wij hebben namelijk een breed assortiment met carrosserie onderdelen tegen een interessante lage prijs. Dit zijn allemaal gebruikte onderdelen, maar we bieden niet louter gebruikte onderdelen aan. Als een product niet op voorraad is, kunnen we ook een nieuw onderdeel aanbieden.