Computer motormanagement | CMS onderdelen

 1. Computer motormanagement

  Ford Fiesta VIII (2021 - heden) Hatchback 1.0 EcoBoost 12V (M0JB)

 2. Computer motormanagement

  Peugeot Partner/Ranch (EF/EU) (2019 - heden) Van 1.5 BlueHDi 75 (DV5RE(YHW))

 3. Computer motormanagement

  Ford Fiesta VIII (2017 - heden) Hatchback 1.0 EcoBoost 12V 100 (SFJK)

 4. Computer motormanagement

  Mini Countryman (R60) (2011 - 2016) Mini Countryman (R60) Cross-over 2.0 Cooper D 16V Autom. (N47-C20A)


Computer Motormanagement of CMS

Voor het goed laten functioneren van bepaalde belangrijke onderdelen van een auto, wordt een computer motormanagement, ofwel een CMS toegepast. Dit houdt in dat verschillende ondersteunende systemen in motorvoertuigen worden toegepast die het mogelijk maken dat bepaalde functies optimaal werken. Hierbij kunt u denken aan het regelen van de ontsteking en de injectie van brandstof, wat op het juiste moment moet plaatsvinden en daarbij de juiste hoeveelheid aan brandstof moet afgeven. Dit alles valt onder computer motormanagement. Andere voorbeelden zijn de klimaatregeling of het opblazen van de airbags wanneer dit nodig is, alsook het activeren van de gordelspanners.

Computer motormanagement uitkiezen

Om een geschikt computer motormanagement uit te kiezen, is het belangrijk goed te weten welke onderdelen u hiermee wilt gaan aansturen. Zo kunt u bepalen welk management aan deze wensen en verwachtingen kan voldoen en op de juiste manier aan uw auto kan worden toegevoegd. Ook hierin hebt u voldoende keuze en het kan zeker helpen als u deskundig advies inwint bij ons personeel. Zij kunnen u als geen ander begeleiden bij uw aanschaf en eventueel zelfs nieuwe programma’s voor u bestellen, indien er geen geschikte tweedehands modellen op voorraad zijn. Ook voor de installatie kunt u altijd bij hen terecht en begeleiden zij u graag verder.

Venauto.nl geldt als marktleider autorecycling in Nederland en kwaliteit staat bij altijd voorop. Zo bent u altijd verzekerd van de beste zorg en sluiten de producten die u bij ons aanschaft altijd zo nauwkeurig mogelijk aan bij uw verwachtingen.

Chat
Verkoop nu je auto