Cruise control onderdelen

In deze categorie hebben wij nu geen producten.

Product niet gevonden? Bel ons nu op 0165-559230 of bekijk opties

Cruise control online bestellen

Net als ieder ander onderdeel kan ook een cruise control stuk gaan. U kunt een cruise control repareren of deze laten vervangen. Een cruise control kunt u bij ons kopen. Voor ieder denkbaar automerk hebben wij een cruise control te koop. We hebben in ons assortiment een aantal universele cruise control systemen.

Waarom een cruise control?

Dankzij een cruise control kunt u ontspannen autorijden. U hoeft niet telkens uw voet op het gaspedaal te houden en u zult ook niet zo snel te hard rijden. Tenminste, het blijft altijd opletten, want de maximumsnelheid op een weg kan snel veranderen. Rijden met een cruise control is niet alleen ontspannener, het is ook goed voor het milieu en, omdat de auto minder brandstof verbruikt dan wanneer u niet zonder cruise control rijdt, ook goed voor uw eigen portemonnee.

Met een dergelijk systeem kunt u een bepaalde snelheid vastleggen. Dit kunt u doen door de cruis control te bedienen en een bepaalde snelheid aan te geven. De auto blijft vervolgens de aangegeven snelheid rijden en het voordeel is dat u geen gas hoeft te geven. Het enige wat u hoeft te doen is sturen en het verkeer in de gaten houden.

Geschikte auto-onderdelen

Naast een cruise control hebben nog veel andere auto-onderdelen. Ons deskundige personeel heeft ieder onderdeel gecontroleerd en alleen de bruikbare onderdelen worden bij deze kwaliteitscheck opgenomen in het assortiment. Bij de kwaliteitscheck kijken we naar de werking van een onderdeel, alsook de schade. Alleen de onderdelen die aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen voldoen worden aangeboden.