Regeleenheid Regeleenheid

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
 1. 21 Accu
 2. 329 Banden
 3. 269 Regeleenheid
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Onderdelen zoeken
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 269 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 269 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op 0165-559230 óf bekijk opties »

Regeleenheid inbouwen

Elke auto bevat een regeleenheid die het mogelijk maakt om bepaalde onderdelen aan te sturen. Bij Venauto.nl kunt u deze regeleenheden gemakkelijk en snel verkrijgen, zodat uw computer weer optimaal functioneert. Alle onderdelen worden vooraf grondig getest en zijn van goede kwaliteit. Bij het uitkiezen van een geschikte regeleenheid kunt u een beroep doen op ons vakkundige personeel.

Regeleenheden als noodzaak

Zoals gezegd is in elke auto een computer ingebouwd die de verschillende onderdelen waaruit de auto is opgebouwd en welke bijdragen aan de algehele functionaliteit van de auto, worden aangestuurd. Om de computer te laten werken, hebt u te maken met een microprocessor, welke is opgebouwd uit een elektronische rekeneenheid en een elektronische regeleenheid. Beiden zijn nodig om de microprocessor te laten functioneren. Vanuit de rekeneenheid worden boodschappen vertaald tot opdrachten en opgeslagen. Deze opgeslagen opdrachten worden op het juiste moment door de regeleenheid opgepakt, zoals de brandstofinspuiting, waardoor alles optimaal werkt en verloopt. Ook zijn regeleenheden in staat om bijvoorbeeld het zelfdiagnosesysteem, of het variabele luchtinlaatsysteem automatisch te regelen. Het is dus een belangrijk onderdeel van de computer in elke auto en dient hiervoor goed geïnstalleerd te worden.

Wanneer u voor 15:00 bestelt, zal het onderdeel de volgende werkdag bij u thuis worden bezorgd. Hiervoor zullen lage bezorgkosten worden gerekend en kunt u eventueel, indien gewenst, adviezen krijgen omtrent de installatie. Venauto.nl staat niet voor niets bekend als marktleider autorecycling in Nederland. Het gaat bij de auto-onderdelen overigens om gebruikte onderdelen. Indien hiervoor geen gebruikte auto-onderdelen meer op voorraad ligt, kan er eventueel een nieuw onderdeel worden besteld. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.