Bijrijdersstoel | stoel rechts voor Bijrijdersstoel | stoel rechts voor

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
  1. 52 Accu
  2. 283 Banden
  3. 14 Stoel rechts voor
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Onderdelen zoeken
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op 0165-559230 óf bekijk opties »

Bijrijdersstoel | stoel rechts voor kopen

Een bijrijdersstoel, ook wel een stoel rechts voor genoemd, kunt u bij ons aanschaffen. Wij hebben diverse bijrijdersstoelen op voorraad en deze kunnen we vrijwel direct leveren. In onze onderdelen webshop kunt u ook direct bestellen. Door gebruik te maken van de zoekfunctie die u op onze website vindt, zult u vrijwel zeker de gewenste bijrijdersstoel voor uw auto vinden.

Bijrijdersstoelen | stoelen rechts voor

De bijrijdersstoelen die wij aanbieden wordt door ons personeel uit auto’s gedemonteerd. Dit zijn voortuigen die naar onze autosloperij zijn gebracht. Van der Ven Auto’s is namelijk marktleider als het gaat om autorecycling in Nederland. Wij demonteren dagelijks veel auto’s en de onderdelen die bruikbaar worden geacht worden opgeslagen en aangeboden op onze website. Hieronder vallen ook bijrijdersstoelen. Deze zijn vaak nog prima intact.

Alle bijrijdersstoelen worden grondig gecontroleerd, want hoewel een lage prijs belangrijk is, gaat het ook om de veiligheid van de stoel. Alleen kwalitatief veilige stoelen zult u in ons assortiment aantreffen. Zoals gezegd kunt u onze zoekfunctie gebruiken en zo snel de gewenste bijrijdersstoel vinden. Heeft u gevonden wat u zocht? Als u een onderdeel heeft gevonden kunt u deze direct bestellen en als het om een voorradig product gaat, heeft u deze de volgende dag nog in huis. Als u het product de volgende werkdag in huis wilt hebben, dient u deze overigens vóór 15:00 uur te bestellen. Dan kunnen we het product dezelfde dag verzenden en kunt u deze de volgende dag desgewenst zelf monteren.