Achter onderdelen

In deze categorie hebben wij nu geen producten.

Product niet gevonden? Bel ons nu op 0165-559230 of bekijk opties

ABS sensor achter bestellen bij Venauto.nl

Op zoek naar een ABS sensor voor uw auto? Venauto.nl is uw aanbieder van goede kwalitatieve ABS sensoren. Wij hebben ABS sensoren voor ieder willekeurig automerk. Door het aanbod op onze website is het vinden van de juiste ABS sensor eenvoudig. Ook als u de zoekfunctie gebruikt kunt u eenvoudig de gewenste ABS sensor vinden en bestellen.

ABS sensoren achter

Doordat we steeds vaker moderne auto’s demonteren hebben we diverse goede gebruikte ABS sensoren achter in het assortiment. Deze kunt u eenvoudig op onze website bestellen. Een ABS sensor kan het blokkeren van de wielen bij een remmanoeuvre voorkomen. Een ABS sensor heeft eigenlijk als hoofdtaak om een voertuig niet onbestuurbaar te maken wanneer er wordt geremd. Voor beginnende autobestuurders is een dergelijk systeem ideaal, omdat het maken van een noodstop wordt vereenvoudigd. Een ABS-systeem kan echter wel een langere remweg veroorzaken. Dit is meestal het geval wanneer er wordt gereden op ondergronden zoals grind, sneeuw of zand.

De door ons aangeboden ABS sensoren zijn van goede kwaliteit en zijn voor het merendeel afkomstig van auto’s die wij hebben opgekocht als zijnde sloopauto en schade-auto. Heeft u vragen over de ABS sensoren die wij aanbieden? Wij zijn telefonisch van maandag tot zaterdag bereikbaar en per mail wordt zo spoedig mogelijk gereageerd. Behalve ABS sensoren kunt u bij ons ook terecht voor andere auto-onderdelen. Zoekt u een roetfilter, kabelboom, dakdrager, ruitenwissermotor, tussendemper of bijvoorbeeld een gordelsluiter? Zoek een dergelijk onderdeel via onze zoekfunctie en bestel.