Stoel airbag onderdelen

De volgende categorieën zijn verkrijgbaar
Filteren
Laden
Search form loading...
  1. Stoel airbag rechts voor

    Renault Megane III Berline (BZ) (2009 - 2016) Hatchback 5-drs 1.5 dCi 85 (K9K-F830)

  2. Stoel airbag rechts voor

    Fiat 500 (312) (2007 - heden) Hatchback 1.2 69 (169.A.4000(Euro 5))

Stoel airbag eenvoudig online bestellen

Bent u op zoek naar een stoel airbag? Een stoel airbag koopt u eenvoudig bij Venauto.nl. Wij hebben van vrijwel ieder automerk meerdere stoel airbags te kopen. Airbags leveren een grote bijdrage aan de veiligheid van voertuigbestuurders. Airbags in de auto’s zorgen jaarlijks voor aanzienlijk minder verkeerslachtoffers.

Stoel airbags

Was een standaard airbag in een auto in het verleden alleen weggelegd voor de duurdere auto's. Vandaag de dag heeft vrijwel iedere auto een airbag, waaronder een stoel airbags. Wie ooit beelden van botsproeven heeft gezien op testbanen is natuurlijk onmiddellijk voorstander van de airbag in alle auto's. En dan niet alleen voor de bestuurder, ook de naast zittende heeft baat bij dat levensreddende luchtkussen. Autobestuurders die in een auto zitten met een goede veiligheidskooi en een airbag, kunnen zelfs zonder een schrammetje uit de auto stappen na een total-loss aanrijding. Om het autorijden veiliger te maken kunt u bij ons terecht voor alle denkbare airbags. Van der Ven Auto’s verkoopt naast stoel airbags ook portier airbags en gordijn airbags.

Stoel airbags zijn één van de vele auto materialen die u bij Venauto.nl kunt kopen. Wij hebben vele duizenden auto-onderdelen in het assortiment en deze kunt u allemaal bij ons bestellen. U zult ook nimmer te veel betalen voor de onderdelen die wij op onze website aanbieden. De onderdelen zijn betaalbaar en het betreffen meestal gebruikte onderdelen. Deze onderdelen zijn grondig getest en alleen de grondig geteste stoelairbags en andere onderdelen worden door ons aangeboden.