Links voor Links voor

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
 1. 41 Accu
 2. 268 Banden
 3. 193 Veiligheidsgordel links voor
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Onderdelen zoeken
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 193 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 193 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op 0165-559230 óf bekijk opties »

Voordelige autogordels links voor kopen

Een autogordel is een belangrijk veiligheidsinstrument in iedere auto. Het is bovendien verplicht en dat is natuurlijk niet zonder reden, want de kans dat u ernstig gewond raakt bij een ongeluk wordt dankzij het dragen van autogordel aanzienlijk gereduceerd. Dat geldt ook voor medepassagiers. In ons assortiment autogordels links voor vindt u de juiste autogordels. Als u autogordels links voor zoekt bent op deze pagina helemaal goed. Wij bieden kwalitatieve gebruikte autogordels aan.

Het belang van autogordels

Als u bij ons een autogordel koopt weet u dat u zelf of samen met medepassagiers veilig de weg op kunt. Het gebruik van autogordels is dan ook belangrijk. Op dit moment dragen circa 97 procent van de bestuurders van personenauto’s een autogordel. Zou dat percentage lager zijn, dan zou dit leiden tot veel meer doden en gewonden in het verkeer. In de jaren negentig van de vorige eeuw en de jaren nul van deze eeuw lag het percentage nog aanzienlijk lager en dit leidde dan ook tot veel meer slachtoffers in het verkeer.

Het online bestellen van autogordels links voor in onze webshop gaat snel en is bovendien simpel. Hoewel het om gebruikte autogordels gaat zijn het nog altijd uitstekende gordels. Door te kiezen voor deze gordels bespaart u ook eenvoudig snel enkele tientallen euro’s. Bovendien voldoen al onze autogordels aan de gestelde veiligheidseisen.

U kunt gemakkelijk op onze autogordels pagina eenvoudig autogordels voor uw auto bekijken en kopen. Bij vragen over een bepaald product kunt u ons altijd contacteren. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste autogordels.