Rechts achter onderdelen

Filteren
Laden
Search form loading...
 1. Veiligheidsgordel rechts achter

  Nissan/Datsun Pulsar (C13) (2013 - heden) Hatchback 1.6 GT DiG-T 16V (MR16DDT(Euro 5))

 2. Veiligheidsgordel rechts achter

  Peugeot 108 (2018 - heden) Hatchback 1.0 12V VVT-i (1KRFE(CFB))

 3. Veiligheidsgordel rechts achter

  Daewoo/Chevrolet Spark (M300) (2010 - 2015) Hatchback 1.0 16V Bifuel (LMT)

 4. Veiligheidsgordel rechts achter

  Daihatsu Sirion 2 (M3) (2008 - 2009) Hatchback 1.5 16V (3SZ-VE)

Goedkope autogordels rechts achter kopen

Het dragen van autogordels bij voorstoelen is sinds 1975 verplicht. Auto’s die na 1990 werden gebouwd moesten voorzien zijn van gordels op de achterbank en vanaf 1992 werd het voor inzittenden ook verplicht om deze te gebruiken. Inmiddels dient iedereen in een auto een autogordel te dragen. U kunt bij ons goede gordels kopen die uw veiligheid kunnen vergroten in het verkeer. Voor ieder type auto vindt u een geschikte rechts achter gordel.

Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere aanbieders door onder meer onze prijs. Wij verkopen hoofdzakelijk tweedehands onderdelen, dus ook tweedehands autogordels rechts achter. Daarnaast kunnen wij de autogordels snel leveren. Koopt u vandaag een autogordel? U heeft deze de volgende dag al in huis. U dient de autogordel wel vóór 15:00 uur te bestellen.

Autogordels rechts achter

Wat de gevolgen kunnen zijn van het niet dragen van een autogordel, weet vrijwel iedereen. Proeven met poppen hebben dat overduidelijk aangetoond en u heeft video-opnames van deze proeven ook vast wel eens gezien. Desondanks zijn er altijd nog automobilisten die er niet altijd één om hebben.

Zorg er voor dat ook passagiers op de achterbank een gordel dragen. Een rechts achter gordel is dus belangrijk. Niet dragers op de achterbank geven vaak aan dat ze bij korte ritten, met name binnen de bebouwde kom, geen gordel dragen en dit niet per se nodig vinden. Verhoudingsgewijs is juist bij een lage snelheid een gordel uiterst effectief. Als u met uw hoofd tegen een muur loopt is dat immers al behoorlijk pijnlijk. Een gordel is dus al effectief als u stapvoets rijdt.