Rechts voor onderdelen

Filteren
Laden
Search form loading...
  1. Gordelsluiter rechts voor

    Renault Laguna III Estate (KT) (2008 - 2015) Combi 5-drs 2.0 dCi 16V 175 FAP (M9R-800)

  2. Gordelsluiter rechts voor

    Suzuki Swift (ZA/ZC/ZD1/2/3/9) (2005 - 2010) Hatchback 1.3 VVT 16V (M13A VVT(Euro 4))

Gordelsluiter rechts voor eenvoudig online bestellen

Het kopen van een gordelsluiter rechts voor kunt u online doen op Venauto.nl. Wij hebben diverse gordelsluiters rechts voor in de aanbieding. Deze zijn interessant geprijsd, zodat u nooit te veel hoeft te betalen.

Gordelsluiter rechts voor

Een auto kan niet zonder goede gordels. Gelukkig zijn veel automobilisten het daar over eens. Over veiligheid mag niet lichtzinnig worden gedacht, want als automobilist bent u altijd kwetsbaar. U kunt zelf nog zo goed rijden, u bent afhankelijk van andere autobestuurders, alsmede allerlei verschillende weeromstandigheden. Zelf heeft u ook veel in eigen hand, want het omdoen van een gordel kunt u zelf eenvoudig doen. Uiteraard moet zo’n gordel wel werken. Werkt een gordel niet door een defecte gordelsluiter? Koop bij ons een nieuwe gordelsluiter rechts voor.

De veiligheid door allerlei technische ontwikkelingen neemt in auto’s alsmaar toe. Denk maar de gordelverklikkers in veel moderne auto’s. Dit systeem is bedoeld om mensen er op te wijzen dat ze geen gordel om hebben. U wordt door middel van een geluid of door visuele indicatoren gealarmeerd wanneer u geen gordel om heeft. De ene autobestuurder vindt dit irritant, maar het is vooral handig voor bestuurders en inzittenden die dit regelmatig vergeten. Als u vervolgens uw gordel om doet voorkomt u niet alleen een boete, maar het is bovenal goed voor uw eigen veiligheid. U weet natuurlijk wat er kan gebeuren als u bij een botsing geen gordel om heeft. Voor het oplopen van ernstig letsel hoeft u bovendien niet in relatief snel rijdende auto te zitten.