Velgen Velgen

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
 1. 50 Accu
 2. 345 Banden
 3. 450 Velg
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Onderdelen zoeken
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 450 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 450 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op 0165-559230 óf bekijk opties »

Goedkope velgen online bestellen

Venauto.nl beschikt over een groot assortiment met velgen. De meeste producten zijn uit voorraad leverbaar. Als u nieuwe velgen nodig heeft, kunt u zelf filteren op de gewenste velgen. De bestelde velgen worden vaak dezelfde dag nog verzonden en aangezien het om gebruikte velgen gaat heeft u altijd de keuze uit scherp geprijsde velgen. Voorts hanteren wij lage verzendkosten.

Welke velgen verkopen?

Wij hebben een groot aanbod met velgen. U treft zowel stalen als lichtmetalen velgen in ons assortiment aan. Voor ieder jaargetijde kunt u andere velgen gebruiken. Koop bij ons voordelige passende stalen wintersets. Van ieder formaat hebben we diverse velgen. Of u nu op zoek bent naar 18 inch velgen, 16 inch velgen, of juist 15 inch velgen. Bovendien hebben we van ieder merk velgen. Het maakt dus niet uit welk merk u zoekt. Of het nu velgen zijn voor een Audi, Ford of Opel. Wij hebben de juiste en passende velgen voor uw auto.

Waarom kiezen voor onze gebruikte onderdelen?

De velgen die wij verkopen zijn gebruikte velgen. Desalniettemin zijn ze van uitstekende kwaliteit en kunt u ze prima gebruiken. Wanneer u kiest voor één van onze onderdelen, kunt u een onderdeel een stuk goedkoper vervangen dan wanneer u het onderdeel vervangt door een nieuw exemplaar. De onderdelen die wij verkopen zijn na demontage uitgebreid gecontroleerd en getest. Alleen goed werkende producten zullen wij in ons assortiment aanbieden. Zo heeft u de garantie dat u kwalitatief goede producten koopt.