Achterklep | Kofferdeksel links onderdelen

Filteren
Laden
Search form loading...
  1. Achterlicht kofferdeksel achterklep links

    Renault Megane IV (RFBB) (2015 - heden) Megane IV (RFB) Hatchback 5-drs 1.5 Energy dCi 110 (K9K-646/656/657)

  2. Achterlicht kofferdeksel achterklep links

    Volkswagen Passat Variant (3G5) (2014 - heden) Combi 1.6 TDI 16V (DCXA)

  3. Achterlicht kofferdeksel achterklep links

    Mercedes-Benz-Benz GL (X166) (2012 - 2015) SUV 4.7 GL 550 BlueEFFICIENCY V8 32V 4-Matic (M278.928(Euro 5))

Achterklep | Kofferdeksel links bestellen bij Venauto.nl

Van der Ven Auto’s heeft diverse achterlichten in het assortiment. Zoekt u voor de achterklep of kofferdeksel van uw auto een achterlicht? Deze kunt u bij ons bestellen. Kijk bij het aanschaffen van de lamp ook naar het voltage en watt en zorg er voor dat u een lamp koopt dat overeenkomt met de oude lamp.

Het vervangen van achterlichten

Heeft u bij ons achterlichten voor de achterklep gekocht? Het vervangen van achterlichten bij oudere auto’s is in veel gevallen redelijk eenvoudig. Als u het vaker heeft gedaan is het een klus van een paar minuten. Het kan wel nodig zijn om eerst interieur bekleding te verwijderen alvorens u een achterlicht kunt vervangen, maar meestal kunt u er vrij eenvoudig bij komen. Heeft u moeite om het achterlicht te vervangen? U kunt eventueel het boekje met instructies van uw auto gebruiken. In het instructieboekje wordt meestal aangegeven hoe u de lamp moet vervangen.

Bij het vervangen van de achterlichten is het ook belangrijk om de lichten van de auto uit te doen. Zo voorkomt u kortsluiting. Pas bij het vervangen van een achterlicht wel op, want een lamp kan heet zijn, alsmede diverse onderdelen in de buurt. Halogeenlampen kunt u daarnaast het best niet met de hand aanraken, want door het vet van uw handen kan de levensduur van de autolamp worden verminderd.

Auto-onderdelen bij Venauto.nl

Bij ons vindt u naast lichten nog veel andere auto-onderdelen zoals armsteunen, schakelpoken, remdrukregelaars, einddempers, tussendempers, spruitstukken, achterassen, kabelbomen, ruitensproeiers en achterbumpers.