Reflector Reflector

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
  1. 41 Accu
  2. 268 Banden
  3. 23 Reflector
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Onderdelen zoeken
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 23 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 23 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op 0165-559230 óf bekijk opties »

Reflector online kopen

U kunt bij ons reflectoren kopen. Wij hebben diverse soorten gebruikte reflectoren. Deze reflectoren zijn in prima staat en u kunt ze direct gebruiken, zodat uw auto aan de voertuigeisen voldoet. Wij hebben reflectoren van alle merken en typen auto’s.

Reflectoren zijn, zoals u wellicht weet, bij auto’s verplicht. Volgens de eisen van een voertuig dient er op zijn minst één rode reflector aan de achterzijde van een auto te zitten. Bij bijvoorbeeld een APK wordt er dan ook gelet op de reflectoren. Reflectoren dienen te allen tijde aanwezig en heel te zijn. Is dat niet het geval, dan zult u nieuwe reflectoren moeten aanschaffen.

Reflectoren

U heeft de keuze uit diverse soorten reflectoren. Er is namelijk een onderscheid te maken tussen de hedendaagse reflectoren en de reflectoren die men in het verleden gebruikte. Sommige reflectoren zitten namelijk niet meer op de bumper van de auto, maar zijn verwerkt in het achterlicht van de auto. Op deze manier valt een reflector minder op. Dit is bij de meeste nieuwe auto’s het geval. Een ander plaats is een reflector in een strip vlak boven het kenteken.

Reflectoren vallen niet op als de achterlichten branden, maar daar zijn ze dan ook niet voor bedoeld. Ze hebben vooral een functie als de achterlichten slecht zichtbaar zijn of niet branden. Denk maar aan een stilstaande auto die dankzij dit essentiële onderdeel opgemerkt kan worden. De door ons aangeboden reflectoren betreffen grotendeels retroreflectoren. Deze reflecteren het licht in de richting waar het vandaan kom. Een verkeersbord heeft dezelfde werking.