Materialen

Auto Materialen

Altijd 70.000+ auto onderdelen op voorraad

Ik weet mijn kenteken niet
RDW erkend autobedrijf
70.000 Originele onderdelen voorradig
Alle onderdelen zijn getest
12 maanden garantie
Alle automerken
9,3

3313 klantbeoordelingen.

J.G.W.

het goede onderdeel voor een nette prijs, snel en goed verpakt geleverd!

Menno

Verschillende onderdelen gekocht bij Venauto, waaronder een versnellingsbak, startmotor en dynamo. Allemaal prima prijzen, eigenlijk bijzonder laag........en alles retesnel verzonden en bezorgd zonder schade (goed verpakt!). Kortom: Grote Blij!

Arnold

......

9,3

3313 klantbeoordelingen.

Gratis online taxatie van jouw auto
- Zonder gedoe verkopen

Ik weet mijn kenteken niet

Heeft u niet de juiste automaterialen? Kom dan eens kijken bij Van der Ven Auto's in Roosendaal, de specialist in auto-onderdelen uit Noord-Brabant. Doordat wij het grootste auto demontagebedrijf van Nederland zijn, hebben wij een ruim aanbod van automaterialen. Profiteer hiervan en bekijk meteen ons huidige aanbod.

Zoek hier uw automaterialen

Van der Ven auto's verwerkt sloopauto's zo milieuvriendelijk mogelijk. Dit betekent dat wij eerst alle vloeistoffen wegpompen en vervolgens alle bruikbare automaterialen bewaren. Vervolgens classificeren en nummeren wij deze automaterialen, zodat ze makkelijk terug te vinden zijn. Niet alleen voor ons, maar ook voor u. Kijkt u maar eens in onze zoekmachine.

Automaterialen: Roosendaal bezoeken?

Van der Ven Auto's heeft maar liefst 20.000 vierkante meter aan automaterialen en is daarmee een groot autobedrijf in Brabant. Als u vóór 12 uur bestelt, krijgt u de gewenste onderdelen de volgende dag al bezorgd. Of u nu een garagebedrijf of een particulier bent. Altijd met drie maanden garantie op alle onderdelen uit ons magazijn.