Auto sloperij Van der Ven Auto's in de provincie Groningen (4 juni 2012)

Op het gebied van mobiliteit heeft de provincie Groningen best veel nieuws te vermelden. Zo was daar de 54-jarige buschauffeur die een overval wist te voorkomen en eerst zijn dienst heeft afgemaakt. Ook PvdA wethouder Frank de Vries kwam in het nieuws doordat hij de aanleg van een tram in Groningen nu onverantwoord vindt en de rondrit langs het graf en de kerk met de touringcar is een groot succes. Waar we echter niets over lezen is hoe de Groninger omgaat met zijn sloopauto of schadewagen.

Onderdelen Zoeken
Voer kenteken in
 
  • Meer dan 60.000 onderdelen op voorraad
  • Gebruikte originele onderdelen
  • Alle merken
  • Goedkoop en duurzaam alternatief

Een scheurtje in uw carrosserie?

Een breuk, een scheur, een kras, een deuk... niemand zit erop te wachten als het om zijn eigen wagen gaat. Maar een auto onderdeel is snel te vervangen. Kijk maar eens op https://www.venauto.nl/auto-onderdelen/ om te zien hoe eenvoudig en goedkoop u auto-onderdelen van hoge kwaliteit online kunt bestellen. Het wordt natuurlijk anders als u met een scheur in uw chassis zit. Maar ook dan heeft Van der Ven Auto's de oplossing voor u.

Onze sloopauto-ophaaldienst is gratis

Wie met een sloopauto of onherstelbare schade wagen in Groningen zit opgescheept, belt Van der Ven Auto's. Wij komen uw defecte auto - rijp voor de sloop - gratis bij u voor de deur ophalen, of op die plek in Groningen waar de auto is achtergebleven.

Veel geld voor je auto
06 - 83593429 --- Enkel voor auto verkoop ---
Nu prijs ontvangen   ›
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

Ruime vergoeding en het RDW vrijwaringbewijs

Naast onze gratis ophaalservice, verdient u meer service bij Van der Ven Auto's. Zo bieden wij u een hoge prijs voor uw sloopwagen of schade auto en krijgt u op het moment van ophalen direct het RDW vrijwaringbewijs van onze vrachtwagenchauffeur. Op die manier bent u van alle zorgen verlost en brengen wij uw sloopauto naar onze eigen autosloperij in Roosendaal waar we de kapotte wagen op de meest milieuvriendelijke wijze, hoogwaardig gaan demonteren. De recycling of demontage gebeurt volgens de eisen van ARN en met de KZD*** en ISO 9001 certificaten. Dat betekent dus dat Van der Ven Auto's in de sloperij werkt volgens de meest duurzame richtlijnen. Een prettig idee voor wie - net als wij - begaan is met het milieu.

Inkoop, verkoop, aanbieden sloopauto

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Van der Ven Auto's voor het aanbieden of verkopen uw kapotte wagen of sloopauto. U kunt ons bellen op het centrale nummer (0165) 55 92 30, het directe sloopauto inkoop mobiele nummer (06) 83 59 34 29 of u kunt de schade- of sloopauto verkopen met het online formulier op de website www.venauto.nl door op de volgende link te klikken:https://www.venauto.nl/recycling/

Naar de auto sloperij vanaf elke plaats in Groningen

Komt Van der Ven Auto's uit Roosendaal ook bij ons in Groningen? En waarom zou ik niet voor een lokaal sloopbedrijf kiezen? We hebben de vragen vaker gehoord, maar toch zijn we bijna dagelijks in Bedum, Winsum, Delfzijl, Veendam, Hoogezand, Haren, Winschoten, Siddeburen, Uithuizen, Krewerd, Adorp, Paterswolde. Hoogkerk, Ten Post, Baflo, Termunten of Ten Boer. Morgen bij u?