Gebruikte auto kopen voor Rotterdam en omgeving (4 juli 2011)

U wilt een auto kopen, maar daar niet teveel geld aan uitgeven. De subsidiestromen zijn opgedroogd en het enige dat u hoort is 14 of 20% bijtelling. Bijtelling klinkt niet als besparing en het was toch uw voornemen om goedkoop uit te zijn. Parkeren kunt u zelf wel, dus die optie hoeft er ook niet op te zitten.

Onderdelen Zoeken
Voer kenteken in
 
  • Meer dan 60.000 onderdelen op voorraad
  • Gebruikte originele onderdelen
  • Alle merken
  • Goedkoop en duurzaam alternatief

Gelukkig hoeft het ook allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Bij Van der Ven Auto's kunt u nog gewoon terecht voor een leuk geprijsde tweedehands wagen. En vanuit Rotterdam en omgeving is het maar een klein eindje rijden naar Roosendaal. Dus bent u op zoek naar een goedkope occasion en komt u uit Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Berkel en Rodenrijs of Barendrecht, dan komt u natuurlijk naar Van der Ven Auto's.

U kunt ook vooraf alvast een kijkje nemen. Op deze site zijn alle voordelige occasions voor u op een flinke rij gezet. De keuze in tweedehands auto's is dan ook groot. Wekelijks ruim 300 occasions die staan te popelen om de openbare weg te betreden. En de voorraad wisselt snel, want bij Van der Ven Auto's hebt u de keuze uit zeer veel verschillende auto- merken en types. Momenteel bedienen wij reeds veel klanten uit de regio Rotterdam.

Veel geld voor je auto
06 - 83593429 --- Enkel voor auto verkoop ---
Nu prijs ontvangen   ›
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

Wilt u een goedkope auto kopen, dan bent u van harte welkom vanuit Rotterdam, Capelle-, Krimpen- of Nieuwerkerk aan den IJssel. Maar evenzeer kunt u contact met ons opnemen voor nieuwe en gebruikte auto-onderdelen (zowel carrosserie- als technische auto onderdelen), de inkoop en verkoop én de gratis auto ophaalservice van / voor uw auto.