Nieuws onderdelen

Actueel autonieuws

Ben jij net afgestudeerd en ben je op zoek naar een toffe administratieve rol waarin je ondersteuning biedt aan de operationele zaken op een HR-afdeling? Graag verwelkomen wij jou dan als onze nieuwe collega Jr. HR Medewerker in Roosendaal!

Ben je een teamplayer, in goede conditie en kan je een stootje hebben? Sluit je dan aan als Gastheer bij Venyard!

Zoek jij een leuke vakantie- of bijbaan? Zoek niet verder, want bij ons kun je werken als Verkoopmedewerker op de Venyard!

Zoek je een veelzijdige baan met veel klantcontact als Administratief medewerker? Dan zouden wij jou graag ontmoeten. Sluit je aan bij Van der Ven Auto's!

Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van je C(E) of BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport team!

Ben jij target minded, commercieel onderlegd en wil jij iedere dag weer het beste uit jezelf halen? Sluit je dan aan bij Van der Ven Auto's!

Van der Ven Autorecycling B.V. is per direct op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in midden Nederland! Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van een CE en code 95 rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport Team!

Van der Ven Autorecycling B.V. is per direct op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in de omgeving van Amersfoort / Putten!  Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van een BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport Team!

Van der Ven Autorecycling B.V. is per direct op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in de omgeving van Apeldoorn/ Putten!  Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van een BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport Team!

Van der Ven Autorecycling B.V. is per direct op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in de omgeving van Harderwijk/ Putten!  Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van een BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport Team!

Van der Ven Autorecycling B.V. is per direct op zoek naar chauffeurs die woonachtig zijn in de omgeving van Ermelo/ Putten!  Ben jij gek van auto’s en vind je het heerlijk om de hele dag onderweg te zijn? Ben je in het bezit van een BE rijbewijs? Sluit je dan aan bij ons Transport Team!

Is er beslag gelegd op je auto? Geen zorgen, je kunt je auto nog steeds aanmelden bij Van der Ven Auto's.