Recycling

Sloop auto gevraagd voor duurzame sloperij

Van der Ven Auto’s in Brabant is bij STIBA en ARN aangesloten als auto demontagebedrijf. Wij hebben als doel de hoeveelheid afval van gebruikte- en sloopauto’s drastisch te verminderen. Wij zijn dan ook verplicht om materialen milieuvriendelijk te demonteren en deze hoogwaardig te verwerken. Een verplichting die wij graag nakomen. U betaalt er niets extra’s voor! Sloop auto gevraagd? Van der Ven Auto’s, hét autosloop bedrijf voor de inkoop van sloop auto’s.

U kunt bij ons met alle merken terecht! Dus onder andere voor Renault, Mercedes, BMW, Toyota, Volkswagen, Ford, Audi en nog meer!

Gratis Sloopauto ophaaldienst landelijk: hoge opkoopprijs!

Sloop auto gevraagd: Van der Ven Auto’s betaalt een hoge opkoopprijs voor defecte auto’s, schade auto’s en Sloopauto’s ! Wij halen deze graag kosteloos bij u op!

Modern en Duurzaam Autodemontage Bedrijf

Van der Ven Auto’s heeft sinds kort een nieuwbouwlocatie in Brabant als auto sloperij in gebruik genomen. In onze innovatieve demontagehallen kan men terecht voor een milieuvriendelijke verwerking van auto’s. Wij strippen de auto’s minutieus, waarbij de bruikbare auto-onderdelen in ons magazijn worden opgeslagen. Wij verzamelen vloeistoffen in tanks. Wat overblijft, vindt zijn weg naar verwerking in recyclingproducten. Van der Ven Auto’s haalt meer uit auto’s dan erin zit!

Milieuvriendelijke Auto Recycling en Sloperij

Van der Ven Auto’s is op het gebied van autorecycling al jaren landelijk marktleider. Wij scoren hoog op het gebied van duurzaam en maatschappelijk ondernemen. Dagelijks zijn we bezig op het gebied van materiaalhergebruik en producthergebruik welke in hoge mate bijdragen aan het milieu.

Stel een vraag

Vul onderstaande gegevens in om je vraag te stellen.

* Verplichte velden

Stel hier je vraag