Sloperij Dodewaard

Online aanbieder van auto sloperij diensten regio Dodewaard

Is uw auto sloperij waardig? Dan is de eigen sloperij van Van der Ven Auto's het milieubewuste perspectief voor autodemontage met een duurzaam karakter in Dodewaard. Volgens de strenge sloperij richtlijnen van ARN – en met het driesterren certificaat van Kwaliteit Zorg Demontage – staat Van der Ven Auto's garant voor groene demontage van sloopauto's in Dodewaard en omgeving met een minimum aan afvalstoffen en een maximum aan recycling en duurzaam hergebruik van tweedehands auto materialen met ons uitgebreide aanbod aan gebruikte auto onderdelen.

Onderdelen Zoeken
Voer kenteken in
 
  • Meer dan 60.000 onderdelen op voorraad
  • Gebruikte originele onderdelen
  • Alle merken
  • Goedkoop en duurzaam alternatief
Start zoeken   ›

Sloopauto in Dodewaard aanbieden, kapotte auto inkoop, moderne Dodewaardse Sloperij

Heeft uw auto technische mankementen of wellicht onoplosbare defecten? Dan is het een goed idee om uw oude of defecte auto aan het autosloop bedrijf van Van der Ven Auto's te verkopen. U krijgt niet alleen een zeer royale vergoeding voor uw schadeauto, maar voor de afgesproken vergoeding komen wij uw auto ook geheel kosteloos bij u voor de deur ophalen in de omgeving van Dodewaard, maar ook in heel Nederland, zoals in de plaatsen Sloperij NederlekSloperij NederweertSloperij NeerijnenSloperij OspelSloperij HaaftenSloperij Ter Aar. Onze ophaaldienst is geheel in eigendom van het bedrijf waarop de autosloperij, Van der Ven Auto's B.V. ook binnen deze service u van de hoogste kwaliteit kan voorzien. Wij beschikken over een eigen inkoop taxatie team en planning systeem. Tevens ontvangt u bij het ophalen van de auto direct een geldig RDW vrijwaring bewijs en de afgesproken royale contante vergoeding. Van der Ven Auto's B.V. staat dagelijks met ruim 70 kwalitatieve werknemers voor uw klaar om u te bedienen met de hedendaagse auto sloperij technieken en service.

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

Sloopauto verkopen aan sloperij en groene originele auto onderdelen bestellen

Geld verdienen en besparen op het milieu? Dat kan bij Van der Ven Auto's. Zo kunt u een sloopauto of schadewagen verkopen voor een royale contante vergoeding. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen is uw sloop auto aanbieden bij onze hedendaagse sloperij welke online diensten aanbied in de regio van Dodewaard. Of de schadeauto die rijp voor de sloop is. Dat kan zelfs al heel eenvoudig online via bovenstaande Multi media kanalten. De kwalitatieve medewerkers van onze sloperij zorgen dan verder voor kwaliteitservice welke specifiek is afgestemd op Dodewaard.

Geldt ‘ik wil mijn sloop auto kwijt' niet voor u, maar bent u op zoek naar groene, originele auto-onderdelen? Ook duurzame auto onderdelen kunt u gemakkelijk bij ons bestellen. Nieuwe of gebruikte originele geteste onderdelen voor de auto met maar liefst drie maanden garantie! Door het hergebruik van auto-onderdelen van goede kwaliteit die uit de sloperij zijn gekomen, sparen we het milieu doordat er minder compleet nieuwe auto onderdelen uit de fabriek nodig zijn. Wij zijn daar een groot voorstander van. Green parts voor elk automerk, autotype en transmissie kunt u hier zoeken en bestellen.