Soms is een auto slopen leuker dan een auto demonteren! (13 november 2012)

Bij Van der Ven Auto's zijn we heel serieus als het gaat om milieubewuste autodemontage. Dat gezegd hebbende, is er op ons autodemontagebedrijf natuurlijk ook ruimte voor ontspanning en plezier. Zo gaan we gezamenlijk naar een voetbal wedstrijd, is karten een leuke hobby en is ook het spel 'Autosloop' niet aan ons voorbij gegaan. Een online game dat in de verste verte niet aan onze werkelijkheid van de autosloperij voldoet. Maar leuk is het zeker. Dat vindt ook Marius van spelletjesnieuws.nl

Veel geld voor je auto
085 - 0644880 --- Enkel voor auto verkoop ---
  • Landelijke ophaaldienst
  • Eerlijke prijs voor je auto
  • Snelle afhandeling

Autosloop = autorace = autocoureur = sloopkogel?

Een weird spel is het. Je bedient een sloopbal die boven het racecircuit hangt en moet daarmee de race auto's van de coureurs raken. Meerdere malen, voordat ze exploderen. Alleen wordt de sloop kogel steeds zwaarder en de renners steeds behendiger in het ontwijken van de sloop bal. Laat jij iemand de finish halen? Probeer het zelf via deze link: http://www.spellensite.nl/spellen-spelen.php?type=spellen&spellen=Autosloop&id=1224.

Autosloop wordt gesponsord door Van der Ven Auto's

Je kent dat wel: een tv-programma dat gesponsord wordt door een bepaald merk. "Autowereld wordt u aangeboden door MAN Trucks, McGregor en ING." Drie keer raden wie er een banner heeft boven het spel Autosloop? Inderdaad, Van der Ven Auto's uit Roosendaal. Want wie werkelijk een sloopauto of schadewagen verkopen wil, die kan daar eenvoudig zijn of haar kenteken invullen voor een hoge taxatie inkoopprijs sloopauto. Daarmee kan een bezoek aan de site dubbel zo leuk worden.

Serieuze klanten kijken gewoon op venauto.nl

Bent u zelf niet zo'n slooptype en hecht u heel veel waarde aan een groen imago van een auto demontagebedrijf? Maak dan kennis met de realiteit van Van der Ven Auto's. Wij runnen geen autosloperij, maar demonteren minutieus en grondig elke schadeauto of sloopwagen die u wilt aanleveren dan wel verkopen. Alles dat de goede kwaliteit heeft voor hergebruik, gaat in de recycling of wordt als tweedehands auto onderdeel aangeboden. Als wij klaar zijn met ons werk, is er feitelijk weinig meer over van de sloop auto. Dat is dan (wel) de enige overeenkomst met Autosloop het spel.