Beslag gelegd op je auto? Meld hem aan bij Van der Ven Auto's

Solliciteren
Beslag gelegd op je auto? Meld hem aan bij Van der Ven Auto's
  • Functietype: Beslag gelegd op je auto?
  • Locatie: Roosendaal
  • Geplaatst:

Is er beslag gelegd op je auto? Geen zorgen, je kunt je auto nog steeds aanmelden bij Van der Ven Auto's. Hieronder lees je stap voor stap hoe je dit eenvoudig kunt doen.Hoe kun je vaststellen of er beslag is gelegd op je auto?

Om te controleren of er beslag is gelegd op je auto, kun je eenvoudig de RDW-website bezoeken en het kenteken van jouw voertuig invoeren. Ga naar het gedeelte 'Status voertuig' en bekijk de vermelding onder 'Tenaamstelling'. Hier staat dan 'Nee'.Wat als er beslag is gelegd?

Het is dan momenteel niet mogelijk om je auto te verkopen zonder voorafgaand overleg te hebben met de deurwaarder die beslag heeft gelegd. Neem daarom als eerst contact op met de RDW via telefoonnummer 088 008 7447. Hier krijg je informatie over welke deurwaarder beslag heeft gelegd op je auto.Overleg met de deurwaarder

Wanneer je weet welke deurwaarder beslag heeft gelegd op jouw auto, kunt je met hem contact opnemen om te bespreken welke mogelijkheden er zijn om de auto aan Van der Ven Auto's te verkopen. Als je ons de naam van de deurwaarder samen met het dossiernummer doorgeeft, kunnen wij vaak regelen dat we de auto van je overnemen. In dit geval ontvang je een vrijwaring en verloopt de betaling rechtstreeks aan de deurwaarder.Meld je auto aan bij Van der Ven Auto's

Zodra je de benodigde informatie hebt, kun je je auto gemakkelijk bij ons aanmelden. Ons team zal contact met je opnemen om het verdere proces door te nemen.


Solliciteren

« Terug