Driehoeksruit Driehoeksruit

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
 1. 41 Accu
 2. 268 Banden
 3. 22 Driehoekruit links achter
 4. 13 Driehoekruit links voor
 5. 19 Driehoekruit rechts achter
 6. 11 Driehoekruit rechts voor
 7. 1 Portierruit rechts voor
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Onderdelen zoeken
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 66 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 66 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op 0165-559230 óf bekijk opties »

Prijsaanvraag

Na ontvangst van bericht zenden wij u zo spoedig mogelijk de prijs voor dit product.

* Verplichte velden

Een driehoeksruit kopen

Wanneer u voor de zijkanten van uw auto een nieuwe ruit zoekt, dan zult u moeten selecteren op een driehoeksruit. Dit type ruit past namelijk precies in de openingen die aan de zijkanten van u auto zitten. Uiteraard moet deze wel de juiste maat hebben en passend zijn voor het merk auto wat u hebt. Gelukkig kunt u hier heel zorgvuldig en gedetailleerd op selecteren op de website van Venauto.nl. Met onze zoekmachine bent u zo snel en gemakkelijk geholpen en weet u zeker dat de driehoeksruiten die u getoond worden, passend zullen zijn in uw auto.

Driehoeksruiten vinden

Door in de zoekmachine aan te geven wat u zoekt, bent u snel geholpen. Om het proces nog gemakkelijker te maken, kunt u assistentie vragen bij ons personeel. Zij weten precies welke driehoeksruit geschikt zal zijn voor uw auto. Ook voor het eventueel monteren, kunnen zij adviezen geven. U bespaart tijd en geld wanneer u bij Venauto.nl uw onderdelen koopt. U betaalt immers lang niet zoveel als bij een autodealer, maar kunt toch rekenen op goede kwaliteit. Wij bieden u namelijk enkel de beste gebruikte onderdelen aan en keuren uitvoerig op mankementen of beschadigheden. Wanneer er iets aan een onderdeel als een driehoeksruit mankeert, dan zult u dit onderdeel niet op onze website terugvinden. Wij gebruiken enkel die onderdelen die uitstekend voor hergebruik geschikt zijn. Extra zekerheid hierover krijgt u in de vorm van een garantie die standaard voor alle gebruikte auto onderdelen wordt gegeven.

Voorraad van driehoeksruiten

Doordat wij streven naar een groot percentage auto onderdelen wat voor hergebruik kan worden ingezet, beschikken wij over een grote voorraad. Driehoeksruiten zijn hierin ook veelvuldig te vinden.