Hoofdverlichting onderdelen

 1. Lichtschakelaar

  Opel Insignia (2008 - heden) Sedan 2.0 CDTI 16V 160 Ecotec (A20DTH)

 2. Lichtschakelaar

  Opel Corsa E (2014 - heden) Hatchback 1.4 16V (B14XEL(Euro 6))

 3. Lichtschakelaar

  Ford Fiesta VIII (2017 - heden) Hatchback 1.0 EcoBoost 12V 100 (SFJK)

 4. Lichtschakelaar

  Opel Mokka/Mokka X (2013 - heden) SUV 1.4 Turbo 16V 4x2 (A14NET(Euro 5))

 5. Lichtschakelaar

  Opel Corsa E (2014 - heden) Hatchback 1.4 16V (B14XEL(Euro 6))

 6. Lichtschakelaar

  Volkswagen Golf V (1K1) (2003 - 2006) Hatchback 1.4 16V (BCA)


Hoofdverlichting voor auto bestellen

Goed werkende verlichting in en een auto is essentieel. In het donker moet u zichtbaar zijn voor andere weggebruikers, maar niet alleen voor andere weggebruikers. Als u zelf de weg goed wilt kunnen zien is goede verlichting immers van groot belang. Als u te maken heeft met meerdere defecte lichten, dient u deze zo spoedig mogelijk te vervangen.

Verlichting vervangen

Als u verlichting heeft gekocht kunt u deze zelf vervangen, maar het is ook mogelijk om dit te laten doen. Bij veel moderne auto’s is het verwisselen van bijvoorbeeld een autokoplamp vrijwel onmogelijk geworden, omdat u speciaal gereedschap nodig heeft om er bij te kunnen. Hiervoor dient u dus, als u dergelijk gereedschap niet heeft, naar een specialist te gaan.

Hoofdverlichting

Zoals een kwalitatieve en betrouwbare webshop betaamt hebben wij de beste gebruikte hoofdverlichting voor de auto in huis. Het gaat hierbij om nieuw en gebruikte hoofdverlichting. Alle gebruikte hoofdverlichting is gecontroleerd en bij ons is kwaliteit belangrijk en staat kwaliteit ook altijd voorop. Dit wil zeggen dat alleen de beste hoofdverlichting is opgenomen in het aanbod.

Naast verlichting verkopen we nog veel andere gebruikte auto-onderdelen. Deze gebruikte onderdelen worden groende onderdelen genoemd. Groende onderdelen zijn tweedehands auto-onderdelen en leveren een belangrijke bijdrage bij het duurzamer maken van auto’s. Bij sloopauto’s is het vandaag de dag zelfs zo dat liefst 95% van de auto wordt gerecycled. Dat is natuurlijk een enorm hoog percentage en de onderdelen die kunnen worden hergebruikt worden door Van der Ven Auto’s aangeboden.

Chat
Verkoop nu je auto