Kruiskoppeling onderdelen

Filteren
Laden
Search form loading...

Kruiskoppeling bestellen bij Van der Ven Auto’s

Een kruiskoppeling kopen kan veilig en online bij Van der Ven Auto’s. Vergelijk de diverse kruiskoppelingen uit ons assortiment en bestel vandaag nog uw gewenste kruiskoppeling. Heeft u een defecte kruiskoppeling of zit uw kruiskoppeling helemaal vast? Bij Van der Ven Auto’s koopt u eenvoudig een vervangend gebruikt exemplaar, zodat u defect of vastzittende kruiskoppeling kunt vervangen.

Kruiskoppelingen kopen

Wij hebben kruiskoppelingen van vrijwel alle grote automerken in ons online assortiment. Denk aan merken zoals Nissan, Peugeot, Ford, Honda en Range Rover, maar ook Renault, Seat, Smart, Suzuki, Citroën en Daihatsu. Dit zijn bovendien niet de enige merken. Gebruik onze zoekfunctie en vindt het gewenste automerk en de bijbehorende kruiskoppelingen.

Gebruikte onderdelen

Van der Ven Auto’s is de expert in het aanbieden van tweedehands auto onderdelen. Wij hebben van alles voor iedere auto op voorraad en het gaat momenteel om meer dan 60.000 onderdelen. Dit zijn bijvoorbeeld elektrische spiegels, bullbars, inlaatspruitstukken, oliekoelers, hoofdremcilinders, bumpers, knipperlichten, sideskirts of complete motors. Dit zijn zoals u kunt begrijpen slechts een aantal voorbeelden. De gebruikte onderdelen die wij aanbieden worden ook wel groene onderdelen genoemd, omdat deze worden gerecycled. Wij demonteren deze uit demontagevoertuigen, vervolgens worden ze gecontroleerd op de werking en als ze door de keuring komen worden ze door ons aangeboden.

Van der Ven Auto’s levert daarnaast ook nieuwe auto materialen indien gebruikte onderdelen niet voorradig zijn. Zoekt u een onderdeel, maar kunt u deze niet op onze site vinden? Neem contact op met onze klantenservice.