Reactiestang achter onderdelen

De volgende categorieën zijn verkrijgbaar
Filteren
Laden
Search form loading...

Reactiestang achter bestellen bij Venauto.nl

Van der Ven Auto’s is de specialist in reactiestangen. Wij hebben diverse reactiestangen in ons assortiment. Deze zijn voor auto’s van bekende merken zoals BMW, Mercedes, Kia, Ford, Peugeot, Citroën Renault, Skoda, Suzuki, Opel, Alfa Romeo en nog diverse andere automerken. Gebruik onze zoekfunctie om de gewenste reactiestangen op onze website te bestellen. Dit geldt ook voor de reactiestangen die we op onze website aanbieden. De reactiestangen die u op onze website vindt zijn gebruikte reactiestangen. Op dit gebruikte onderdeel krijgt u bij ons standaard twaalf maanden garantie. Bij een defect krijgt u binnen deze periode een vervangende reactiestang geleverd.

Reactiestangen vinden

Een reactiestang is een stang van metaal. Er zijn ook uitvoeringen van plastic en aluminium. De reactiestang is bevestigd tussen de carrosserie en draagarm. De stang heeft een kogelgewricht of een rubberlager. Een reactiestang gaat doorgaans niet snel stuk. De rubbers kunnen wel gaan slijten en kunnen aan vervanging toe zijn. Bij het gasgeven of remmen kunt u als bestuurder in zo’n geval een bonk ervaren. Een reactiestang kan ook gemonteerd zijn tussen de wielophanging en stabilisatorstang.

Van der Ven Auto’s kan ieder onderdeel uit het assortiment tegen concurrerende prijzen aanbieden. Zo wordt het voor u interessant om bij ons gebruikte en nieuwe auto-onderdelen te kopen. Of dit nu wielen, velgen, schokdempers, banden, portieren of koppelingen zijn. De onderdelen zijn goedkoop omdat het om onderdelen gaat die reeds zijn gebruikt. De gebruikte artikelen zijn uitgebreid getest in goede staat, want kwaliteit staat bij Venauto.nl altijd op nummer 1.