Overige | Diversen Overige | Diversen

Maak een selectie
Zoek type onderdeel
Zoek uw onderdeel
 1. 29 Accu
 2. 276 Banden
 3. 1 Bobine
 4. 14 Schakelkabel
 5. 37 Schakelmechaniek
 6. 5 Schakelstang
 7. 6 Starterkrans
 8. 19 Tweemassa vliegwiel
 9. 52 Versnellingsbaksteun achter
 10. 16 Versnellingsbaksteun voor
 11. 105 Versnellingsbaksteun zijkant
 12. 106 Vliegwiel
Uw productnaam geeft geen resultaten Wilt u hulp bij het zoeken naar uw product?
Onderdelen zoeken
Geavanceerd zoeken

Artikelen 1 tot 12 van 361 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 361 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Van hoog naar laag sorteren
Product niet gevonden? Bel ons nu op 0165-559230 óf bekijk opties »

Naast een versnellingsbak overige onderdelen aanschaffen

Gelijk met een versnellingsbak kunt u bij Venauto.nl ook overige onderdelen aanschaffen. Er is zeker meer nodig om een versnellingsbak optimaal te kunnen plaatsen en te gebruiken en we kunnen bij Venauto.nl dan ook inbouw adviezen verstrekken voor versnellingsbakken en overige onderdelen. We beschikken over deskundig personeel die u kan informeren over gebruikte auto onderdelen. We leveren daarnaast ook nieuwe auto onderdelen, indien gebruikte onderdelen niet voorradig zijn. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste versnellingsbakken.

Belang van een versnellingsbak

Een versnellingsbak vindt u in haast alle motorvoertuigen en deze zorgt ervoor dat het vermogen van de verbrandingsmotor op een efficiënte manier naar de wielen wordt overgebracht. Om een verbrandingsmotor te ontzien en te voorkomen dat deze te hard moet werken om de auto sneller te laten rijden, zorgt een versnellingsbak ervoor dat het toerental van de cardanas verlaagd kan worden.

Versnellingsbakken en overige onderdelen

Zoals aangegeven kunt u voor onderdelen heel gemakkelijk terecht bij Venauto.nl. Denk hierbij aan een schakelkabel, een schakelmechanisme, een schakelstang, een starterskrans, een versnellingsbaksteun en bijvoorbeeld een vliegwiel. Ook vindt u hier twee massa vliegwielen. We hebben meer dan 60.000 onderdelen op voorraad en bieden standaard twaalf maanden garantie op alle gebruikte onderdelen. Zo bent u verzekerd van goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Daarnaast bieden we lage verzendkosten en geldt de regeling: ‘voor 15.00 besteld, andere dag in huis’, waardoor deze snel en voordelig bij u wordt afgeleverd.