Vliegwiel onderdelen

Filteren
Laden
Search form loading...
 1. Vliegwiel

  BMW 2 serie Gran Tourer (F46) (2015 - heden) MPV 216d 1.5 TwinPower Turbo 12V (B37-C15A)

 2. Vliegwiel

  Porsche Panamera (970) (2010 - 2013) Hatchback 3.6 V6 24V (M46.20)

 3. Vliegwiel

  Toyota Prius (NHW20) (2003 - 2009) Liftback 1.5 16V (1NZ-FXE)

 4. Vliegwiel

  Volkswagen Jetta IV (162/16A) (2011 - heden) Sedan 1.4 TSI Hybrid 16V (CNLA(Euro 5))

Kiezen voor een tweedehands vliegwiel

Een vliegwiel is een belangrijk onderdeel voor een geslaagde werking van de motor en de mogelijkheid om de auto in beweging te krijgen. Dit onderdeel verdient dan ook uw volledige aandacht als het gaat om onderhoud. Wanneer u een nieuw vliegwiel nodig hebt, kunt u deze heel gemakkelijk tweedehands aanschaffen, zonder u zorgen te maken over de kwaliteit. Bij Venauto.nl kunt u rekenen op goede producten voor een aantrekkelijke prijs.

Wat is een vliegwiel?

Een vliegwiel werkt samen met de koppeling en hiermee wordt de verbinding gemaakt tussen de motor en de versnellingsbak. Doordat er wrijving ontstaat tussen de koppelingsplaten en het vliegwiel, wordt de koppeling in werking gebracht. De koppeling zorgt ervoor dat de kracht dit door de motor wordt gegenereerd, wordt overgebracht naar de versnellingsbak en daarna naar de wielen. Het vliegwiel zit doorgaans op de krukas van de motor en bestaat uit een metalen schijf als één geheel.

Vliegwielen bestellen

Vliegwielen zijn er in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van het soort auto waarmee u rijdt, zult u een geschikte vliegwiel moeten uitkiezen. Dit is op de website Venauto.nl heel gemakkelijk voor u gemaakt, doordat u hier heel eenvoudig op kunt selecteren, waarna u gelijk ziet welke soorten vliegwielen bij ons op voorraad liggen. Nadat u een keuze hebt gemaakt, kunt u uw keuze doorgeven voor de bestelling. Ons deskundige personeel kan u hier uitgebreid bij ondersteunen. Bestelt u tijdig, voor 15:00 uur diezelfde dag, dan worden de onderdelen de volgende dag nog aan huis bezorgd.