Sloten, cilinders en toebehoren onderdelen

Filteren
Laden
Search form loading...
  1. Slot mechaniek kofferdeksel achterklep elektrisch

    Toyota RAV4 (A4) (2015 - 2019) Terreinwagen 2.5 Hybrid 16V VVT-i 4x2 (2ARFXE(Euro 6))

  2. Slot mechaniek kofferdeksel achterklep elektrisch

    Seat Ibiza ST (6J8) (2010 - 2015) Combi 1.2 TDI Ecomotive (CFWA)

Sloten, cilinders en toebehoren

Voor sloten, cilinders en verwante producten bent u bij Venauto.nl aan het juiste (web)adres. U heeft bij ons de keuze uit onder andere centrale deurvergrendelingen, contactsloten, elektrische en handbediende slotmechanismes, motorkap openers, slotensetten en vacuüm slotmechanismes.

Contactsloten

In ons aanbod met sloten, cilinders en toebehoren vindt u onder meer contactsloten. Met een contactslot kunt u als automobilist door middel van een schakelaar 'contact' maken. Om contact te maken heeft u een contactsleutel nodig. Met de sleutel kunt u zorgen voor de inschakeling van de motor. Een contactslot heeft voorts een accessoirestand, waarbij de motor uitstaat, maar waarbij de verwarming en de radio wel kan worden gebruikt. Wij hebben voor alle automerken geschikte contactsloten.

Slotmechanismes

Wij verkopen diverse slotmechanismes. Zo hebben we in ons aanbod elektrische slotmechanismes en handbediende slotmechanismes. Bij een elektrisch slotmachine gaat het om slotmechanismes met centrale vergrendeling. Bij de handbediende slotmechanismes gaat het om een mechanisme zonder centrale vergrendeling.

Overige producten

Naast genoemde sloten hebben we nog tal van auto-onderdelen in ons assortiment. Van aandrijvingen tot elektrische onderdelen en van bekleding tot motoren. Vrijwel alles wat u nodig heeft voor uw auto kunt u in ons assortiment vinden.

Alle onderdelen die wij aanbieden zijn gebruikt, maar dat wil niet zeggen dat u ze niet kunt gebruiken. Het zijn namelijk uitstekende producten, die in veel gevallen zonder problemen nog veel jaren mee kunnen gaan. Ons vakkundig persoon heeft, voordat we de producten te koop hebben gezet, ieder product afzonderlijk onderworpen aan een grondige inspectie.